Jordgubbsbiskvier
Jordgubbsbiskvier
Mandelbottnar: 250 g mandelmassa, 1 dl socker, 2 st äggvitor
Fyllning: 250 g smör, 1,5 dl florsocker, 2 tsk vanilj, 2 äggulor, 100 g jordgubbar
+150 g vit choklad att doppa i
- Riv mandelmassan och vispa ned sockret och äggvitorna till en tjock smet.
-Klickla ut på smord plåt och grädda 10 min i 180 grader, låt svalna.
-Gör fyllningen genom att koka upp jordgubbarna, mixa och låt svalna.
-vispa rumstempererat smör, florsocker, vanilj och äggulor till en smet och rör ned jordgubbssåsen.
-klicka ut fyllningen på bottnarna och låt stå i frysen en timme innan de doppas i smält choklad.
Smakar sommar!♥
Ser jäkligt gott ut, det receptet snor jag! :)
Hade fått för mej att biskvier var svåra att få till, har aldrig provat heller.. men det verkar inte alltför krångligt när man läser receptet?! :)